Otkup havarisanih automobila Novi Sad - grad sa mnoštvom divnih građevina parkova i lepih prizora tako da nema potrebe da havarisani automobili u Novom Sadu kvare izgled grada, posebno ukoliko nisu u voznom stanju.

Verujemo da ste pokušali da rešite problem koji imate sa havarisanim automobilima, ali niste znali kako, ni kome da se obratite. Zato smo mi rešili da vam olakšamo ovaj proces i obaveštavamo vas da naša agencija ima u svom asortimanu i uslugu otkupa havarisanih automobila na celoj teritoriji Novog Sada, tako da nikada do sada nije bilo toliko lako rešiti se havarisanog automobila i još izvući iz toga korist.

Poslujemo na teritoriji Novog Sada i okoline mnogo godina već, tako da poznajemo najbolje načine na koje možete da prodate svoj havarisani automobil. Nama je svejedno koliki je stepen oštećenja, da li je trenutno vaš automobil u voznom stanju ili ne, na koji način je vaš automobil postao havarisan i koliko dugo u takvom stanju stoji. Razliku ne pravi ni marka i tip automobila, njegovo poreklo i godina proizvodnje. Naša agencija vrši otkup bukvalno svih automobila, samo ukoliko želite da ih prodate.

Nakon završene procene vrednosti vašeg havarisanog automobila, koja je za sve građane Novog Sada i okoline potpuno besplatna, i vi i mi ćemo znati kolika je zapravo vrednost vašeg automobila i kako možemo da započnemo pregovore. U našoj agenciji možete dobiti i sve ostale aktivnosti u vezi sa otkupom havarisanih automobila po vrlo povoljnim uslovima: priprema dokumentacije, sređivanje neophodne papirologije u vezi otkupa, transport automobila na našu lokaciju, i sve ostale usluge koje vam iz ovog domena budu potrebne.

Nemojte se ustručavati ukoliko je kasno uveče, ili rano ujutru, verujte da će vam se na poziv uvek javiti neko, bez obzira koje je doba dana, jer naše radno vreme je u potpunosti usklađeno sa vašim obavezama i današnjim tempom života. Svakoga dana mi smo tu da vama život učinimo lakšim.

Ukoliko nam se javite odmah, uverićete se da i havarisani automobili mogu predstavljati značajan izvor prihoda. Nema potrebe da vam stoje u dvorištu i da njime narušite izgled vašeg doma, i Novog Sada uopšte, kad sada možete dobiti najbolju ponudu za svoj havarisani automobil i što je najvažnije, vi nećete morati prstom da mrdnete, jer sve što treba mi radimo umesto vas.

Javite nam se i videćete da može da bude i jednostavnije nego što ste mislili posle ovog teksta, jer svi zajedno želimo da Novi Sad i dalje bude jedan od najlepših gradova na ovim prostorima.